Magneettien vaikutus yhdistettynä upeisiin design-koruihin ja asusteisiin 

Voisiko olla miellyttävämpää tapaa huolehtia hyvinvoinnistaan, kuin kauniit korut? Mallistosta löytyy laaja valikoima tuotteita naisille, miehille ja lapsille - unohtamatta eläiystäviämme! Myös wellness -tuoteperhe kasvaa jatkuvasti

Näiden mm. luonnosta ja eri kulttuureista vaikutteita saaneiden korujen materiaalina käytetään pääosin terästä, ns. "kirurginterästä", jolloin ne sopivat hyvin myös nikkeliallergikoille. Suurimmassa osassa koruja on lisäksi mukana kuparia, jonka on todettu olevan hyödyllistä esim. tulehdusreaktioissa. 

Magnetix-Wellnesin käyttämät magneetit ovat erittäin kestäviä neodynium-magneetteja, jotka vaihtelevat voimakkuudeltaan 0,12 teslan eli 1200 gaussin ja 0,22 teslan, eli  2200 gaussin välillä. (1 tesla = 10 000 gaussia. Yksi gaussi vastaa sitä magneettisen voimakkuuden määrää, joka lävistää yhden neliömetrin kokoisen alueen iholla.). Tuotteesta riippuen voi magneetteja olla yksi tai useampi. 

Magneeteilla on elinikäinen takuu (neodynium menettää vain n 1% magneettisesta tehostaan sadassa vuodessa). 

Takuu

Magnetix Wellness tuotteilla on kahden vuoden lakisääteinen takuu materiaali ja valmistusvirheiden osalta. Voit myös palauttaa tuotteen kerran 30 päivän kuluessa, jolloin kauppasummasta vähennetään 15% käsittelykuluja. Palauttaessasi tuotteen 14vrk:n kuluessa alkuperäispakkauksessa, saat rahasi takaisin.
 

Kuparikorut

Kuparikoru saattaa värjätä ihon vihertäväksi ihon happojen ja kuparin reagoidessa keskenään. Ilmiö on vaaraton ja värin saa pois pesemällä ihon veden ja saippuan kanssa tai käyttämällä esim. sitruunamehua.
 

Korujen huolto

Suosittelemme, että riisut korusi suihkuun, saunaan tai uimaan mennessä. Samoin, jos käsittelet runsaasti vettä, esim. tiskatessa. Myös hajuvedet, hiuslakat, voiteet, deodorantit, pesuaineet jne. saattavat vaurioittaa korua. Puhdista korusi korujen kiillottamiseen tarkoitetulla liinalla tai haalealla vedellä, mutta vältä hankausta.

 

Yhteystiedot

Miia Ronkainen

+35840 565 6292

© 2014 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo ilmainen nettisivustoWebnode