TUOKSUT

Hajuvesi on aina käyttäjälleen hyvin henkilökohtainen: Se korostaa persoonallisuutta ja on yhtä yksilöllinen kuin allekirjoitus.
Hajuvedet eivät ole ainoastaan tuoksunautinto vaan ne myös vaikuttavat meihin eri tavoin. Tuoksu voi olla käyttäjälleen
rauhoittava, elvyttävä tai toimia afrodisiakumina – kuinka monin tavoin tuoksu voikaan vaikuttaa!
 
Siksi Magnetix Wellness täydentää tuotevalikoimaansa Fragrances of Life-tuoksuilla: Me rakastamme kaikkia tuotteita, jotka
edistävät hyvinvointia ja antavat meille voimaa arkeen! Inspiroidu ja ylläty! 
 
On aivan samantekevää, mikä vaiva meillä fyysisesti tai henkisesti on. Luonnolla on aina tarjota meille runsas ainesosien aarteisto, joilla voimme vaikuttaa myönteisesti hyvinvointiimme.
 
MAGNETIX Wellness on aina arvostanut luonnon antamaa voimaa. Siksi meille oli myös erittäin tärkeää luoda hajuvesikokoelmastamme mahdollisimman luonnonläheinen.
 
Olemmekin valjastaneet tuoksujemme luojiksi eräitä hajuvesien huippusuunnittelijoita. Heidän tuoksulaboratorioissaan kehittämiensä lempeiden uuttamismenetelmien ansiosta voimakkaat, luonnolliset tuoksut saadaan esille parhaimmalla mahdollisella tavalla. Siten olemme voineet luoda kokoelman hajuvesiä, joiden pohja on mahdollisimman luonnollinen ja tuoksu intensiivinen ja pitkäkestoinen. Hajuvesisuunnittelun huippuammattilaiset ovat luoneet viisi hurmaavaa tuoksua, jotka heijastavat elämän eri puolia ja vaikuttavat eri tavoin.
 
Uppoudu tuoksujen kiehtovaan maailmaan ja löydä itsellesi tuoksu, josta tulee elämäsi myönteisten tuntojen tulkki.
 
 
 
 
Suunnitellut; Natalie Gracia-Cetto
 
Elämän Kukka – ihastuttava, suojaava symboli, joka tasapainottaa ja vahvistaa. Tätä tuoksua voi parhaiten kuvailla kuin hyvää ystävää, joka kietoo sinut syleilyynsä.

 

Kevyt ja lämmin tuoksu hemmottelee sinua, etenkin silloin, kun tunnet itsesi stressaantuneeksi. Gardenia ja jasmiini vähentävät ahdistusta ja rentouttavat. Ruusu on eleganssin ja vanilja aistillisen lämmön ilmentymä.

 

Latvatuoksu Vadelma, persikka, gardenia
Sydäntuoksu Orkidea, jasmiini, ruusu
Pohjatuoksu Patsuli, vanilja

 

Suunnitellut; Sonia Constant

 

Täydellinen tasapaino – kukapa sitä ei toivoisi? Tämä tuoksu symbolisoi monia tunteita, joita meiltä jokapäiväisessä elämässä usein puuttuu: lämpöä, aistillisuutta, tasapainoa ja rauhoittumista.

 

Kietoudu tähän kukkaiseen, ilahduttavaan tuoksuun, jonka symbolina on tyylitelty jasmiinin kukka. Jasmiinin tuoksu on rauhoittava ja rentouttava. Myös santelipuun tuoksua on jo vuosisatojen ajan käytetty rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi stressin hoitoon. Ruusu, ambra ja myski vähentävät haluttomuutta. - Tämä tuoksu houkuttaa…

 

Latvatuoksu: Mustaherukka, litsi, ruusu ja vadelma
Sydäntuoksu:Orvokki, ruusu, jasmiini
Pohjatuoksu: Karamelli, myski*, ambra*, santelipuu

 

 

Suunnitellut; Shyamala Maisondieu

 
Tuoksu, joka yllättää ja herättää elämänilon! Bergamottia on pitkään käytetty lievittämään ahdistusta. Mandariini tunnetaan virkistävistä ominaisuuksistaan.
 
 
Sen tuoksu piristää ja nostaa mielialaa. Jasmiinin, santelipuun ja nahan tuoksu kietoo meidät lämpimään ja aistilliseen hyvänolon tunteeseen, joka rentouttaa ja herättää meissä uutta energiaa. Tähän myönteisyyttä hehkuvaan tuoksuun olemme valinneet suosikkisymbolimme - elämänpuun. Se henkii myönteistä tulevaisuutta - ja sitähän me kaikki toivomme!
 
Latvatuoksu: Bergamotti, vihreä mandariini
Sydäntuoksu: Kielo, valkojasmiini, vadelma
Pohjatuoksu: Santelipuu, nahka, patsuli, myski*
 
 
Suunnitellut; Christian Vermorel
 
Oletko nähnyt keväisen koivun? Se on täynnä elämän energiaa - aivan kuten tämä tuoksu! 
Tämä mausteinen Unisex-tuoksu on raikas ja innostava, mutta edustaa samalla myös lämmintä aistillisuutta.
 
Inkivääri, kaneli, sahrami ja koiruoho muodostavat täyteläisen tuoksuelämyksen, joka kiihottaa, lämmittää ja luo miellyttävän tunnelman. Koivu tuo tuoksuun raikkautta ja myski ja patsuli antavat ripauksen aistillisuutta. Koivu on myös uuden alun symboli, ja se edustaa elämää, rakkautta ja onnea.
 
Latvatuoksu: Koiruoho, koivu, inkivääri
Sydäntuoksu: Kielo, lootus, Orcanox
Pohjatuoksu: Myski*, ambra*, patsuli
 
 
Suunnitellut; Christian Vermorel
 
Elämä on ihanaa silloin, kun olet täynnä energiaa! Tämän tunteen pohjalta syntyi tämä tuoksu, jonka ainesosat vahvistavat mielialaa.
 
 
Rosepippuri vahvistaa ja stimuloi, bergamotti ja seetripuu voivat vaikuttaa rauhoittavasti. Kataja tasapainottaa ja samanaikaisesti appelsiininkukka ja muskotti virkistävät. Vanilja tuo hyvää mieltä ja pehmeää lämpöä. Suurenmoinen, hedelmäisen kukkainen tuoksu, jonka ominaisuuksia kataja upeasti symboloi, sillä se vaikuttaa sekä tasapainottavasti mutta myös aistillisuutta lisäten.

 

Latvatuoksu: Rosepippuri, katajanmarja, litsi, mandariini
Sydäntuoksu: Ruusu, appelsiininkukka, Luumu Jungle, Essence, Ylang Ylang Essence
Pohjatuoksu: Heliotrooppi, vetiver, patsuli
 
 
* tuoksu-uutteet ovat synteettisesti valmistettuja, eikä niiden vuoksi ole uhrattu yhtään eläintä
 
Toksut ja niihin sopivat korut löydät webshopista!

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Miia Ronkainen

+35840 565 6292

© 2014 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo ilmainen nettisivustoWebnode